Stir-fried pumpkin with shrimp paste 반찬추천✅호박새우젓조림👍💯

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  • ▶ Ingredients
    400 g pumpkin
    120 g clam meat
    1 red pepper
    A little green onion
    1/2 cup water
    1 tbsp minced garlic
    1/2~1 tbsp shrimp paste
    1 tbsp cooking oil
    1 tbsp sesame seeds
    1 tbsp sesame oil
    ⁕ tbsp = tablespoon (Tbsp/measuring spoon)

    ▶ Cooking instructions
    1. Wash the clam meat thoroughly and drain in a colander.
    2. Chop the pumpkin, red pepper, and green onion.
    3. When the water boils, add the clam meat, minced garlic, and shrimp paste and boil for 1 minute and 30 seconds.
    4. Add the pumpkin, mix well, and add cooking oil.
    5. Close the lid and cook for 5 minutes.
    6. Add the green onion, red pepper, and sesame seeds. 7. Turn off the heat and add sesame oil.

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    ▶ 재료
    호박 400 g
    깐바지락살 120 g
    홍고추 1개
    대파 조금
    물 1/2컵
    다진 마늘 1 큰술
    새우젓 1/2~1 큰술
    식용유 1 큰술
    통깨 1 큰술
    참기름 1 큰술
    ⁕ 큰술=테이블스푼(Tbsp/계량스푼)

    ▶ 조리 순서
    1. 바지락살을 잘 씻어서 체에 받쳐 물기를 뺍니다.
    2. 호박, 홍고추, 대파를 썹니다.
    3. 물이끓으면 바지락살, 다진 마늘, 새우젓을 넣고 1분 30초간 끓입니다.
    4. 호박을 넣고 잘 섞은 후 식용유를 넣습니다.
    5. 뚜껑을 닫아서 5분간 익힙니다.
    6. 대파, 홍고추, 통깨를 넣습니다.
    7. 불을 끄고 참기름을 넣습니다.

    #호박볶음 #호박요리 #shorts

    한국요리
    KOREAN FOODS

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