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[ Stir-fried Seaweed Stems ]
– Main ingredients
Seaweed stems (200g), onions (30g), carrots (30g)– Seasoning ingredients
Sesame oil (2T), minced garlic (1T),1. Cut blanched seaweed stems (200g) into bite-size pieces
2. Stir-fry sesame oil (2T), minced garlic (1T) in a pan
3. Stir-fry seaweed stems
4. Slice carrots (30g) and onions (30g) thinly and mix with seaweed stems while turning off the heat[ Seaweed Stem Salad ]
– Main ingredients
Seaweed stems (60g), soaked seaweed (40g), carrots (30g), onions (30g)– Seasoning ingredients
Brown sugar (⅓T), plum extract (2T), cooking wine (1T), vinegar (2T), sesame oil (½T), sesame seeds (a little),1. In a pot, Add cooking wine (1T), vinegar (2T), plum extract (2T), and brown sugar (⅓T), boil briefly, then cool slightly to make seasoning
2. Mix soaked seaweed (40g), blanched seaweed stems (60g), sliced onion (30g), and carrot (30g)
3. Add seasoning and stir-fry
4. Add sesame oil (½T), sesame seeds (a little) and mix[Simmered Potatoes]
– Main ingredients
Potatoes (300g), coarse salt (1t), carrots (70g), chopped onion (a little), cooking oil (1T), water (½ cup/100ml), chopped chives (a little)– Seasoning ingredients
Sugar (1T), rice syrup (1T), soy sauce (1T), jjajang powder (1t)1. Cut potatoes (300g) and carrots (70g) into small cubes
2. Mix coarse salt (1t) with potatoes Marinate for 10~15 minutes and rinse in cold water
3. Make seasoning by mixing soy sauce (1T), seasoning (1T), sugar (1T), and jjajang powder (1t)
4. Add potatoes, water (½ cup/100ml), and cooking oil (1T) to the pan, cover, and cook for 8~10 minutes
5. Add seasoning and carrots, mix, cover, and cook over medium heat for 6~7 minutes
6. Turn off the heat and add chopped onion (a little) and chives (a little).
민요한의 미역줄기볶음과 감자 조림,
[ 미역줄기볶음 ]
– 주재료
미역 줄기(200g) , 양파(30g), 당근(30g)– 양념 재료
참기름(2T), 다진 마늘(1T),1. 데친 미역 줄기(200g) 먹기 좋게 썰기
2. 팬에 참기름(2T), 다진 마늘(1T) 볶기
3. 미역 줄기 넣어 볶기
4. 당근(30g), 양파(30g) 얇게 채 썬 뒤 불 끈 채 미역 줄기와 섞기[ 미역줄기초무침 ]
– 주재료
미역 줄기(60g), 불린 미역(40g), 당근(30g), 양파(30g)-양념 재료
황설탕(⅓T), 매실청(2T), 맛술(1T), 식초(2T), 참기름(½T), 통깨(약간),1. 냄비에 맛술(1T), 식초(2T), 매실청(2T), 황설탕(⅓T) 넣고 살짝 끓인 뒤 한 김 식혀 양념 만들기
2. 불린 미역(40g), 데친 미역 줄기(60g), 채 썬 양파(30g), 당근(30g) 섞기
3. 양념 넣고 무치기
4. 참기름(½T), 통깨(약간) 넣고 섞기[ 감자조림 ]
– 주재료
감자(300g), 굵은 소금(1t), 당근(70g), 다진 양파(약간), 식용유(1T), 물(½컵/100ml), 다진 부추(약간)– 양념 재료
설탕(1T), 조청(1T), 진간장(1T), 짜장 가루(1t)1. 감자(300g), 당근(70g) 작게 깍둑 썰기
2. 감자에 굵은 소금(1t) 섞고 10~15분 정도 절인 뒤 찬물에 헹구기
3. 진간장(1T), 조청(1T), 설탕(1T), 짜장 가루(1t) 섞어 양념 만들기
4. 팬에 감자, 물(½컵/100ml), 식용유(1T) 넣고 뚜껑 덮어 8~10분 정도 익히기
5. 양념, 당근 넣고 섞은 뒤 뚜껑 덮고 중약불에 6~7분 정도 익히기
6. 불 끄고 다진 양파(약간), 부추(약간) 올리기한국요리
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