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Try grilled eggplant and pork loin, which go well together, with green onions and a refreshing sauce. It’s a hearty dish without any greasiness. It’s easy and simple, so anyone can make it.
▶ Ingredients
2~3 eggplants (350 g)
200 g pork loin
1 green onion
Cooking oil (or olive oil)
—– Sauce —–
1/2 tbsp minced garlic
1 tbsp red pepper powder
3 tbsp soy sauce
3 tbsp cooking wine
3 tbsp plum extract
3 tbsp vinegar
1/2 tbsp sesame seeds▶ Cooking instructions
1. Cut the eggplant into 2 cm thick slices.
2. Finely chop the green onions.
3. Make the sauce with minced garlic, red pepper powder, soy sauce, cooking wine, plum extract, vinegar, and sesame seeds.
4. Oil a frying pan and grill the eggplant. 5. Grill the chadolbagi.
6. Put the eggplant, chadolbagi, and green onion in a bowl and pour the sauce.#shorts #chadolbagi cooking #chadolbagi salad
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음식 궁합이 좋은 구운 가지와 차돌박이 로스구이에 파와 산뜻한 소스를 곁들여보세요. 느끼함이 전혀 없는 푸짐한 요리가 됩니다. 쉽고 간단해서 누구나 만들 수 있습니다.
▶ 재료
가지 2~3개 (350 g)
차돌박이 200 g
대파 1개
식용유 (또는 올리브유)
—– 소스 —–
다진 마늘 1/2 큰술
고춧가루 1 큰술
진간장 3 큰술
맛술 3 큰술
매실청 3 큰술
식초 3 큰술
통깨 1/2 큰술▶ 조리 순서
1. 가지를 2 cm 두께로 썹니다.
2. 대파를 잘게 썹니다.
3. 다진 마늘, 고춧가루, 진간장, 맛술, 매실청, 식초, 통깨로 소스를 만듭니다.
4. 프라이팬에 기름을 두르고 가지를 굽습니다.
5. 차돌박이를 굽습니다.
6. 그릇에 가지, 차돌박이, 파를 담고 소스를 끼얹습니다.#shorts #차돌박이요리 #차돌박이샐러드
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