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  • 00:00 Witch Soup
    ■ Cooking Ingredients
    4 tomatoes, 2 potatoes, 3 carrots, 2 onions, 1/3 head of cabbage, 1 head of broccoli, tomato puree, 1-2 apples, curry powder, olive oil, minced garlic, unsalted butter
    (*You can use any vegetables you like!)
    ■ How to Make
    [Prepare Ingredients]
    1. Cut the tomatoes into cross-shaped slices.
    2. Cut the onions, cabbage, broccoli, tomatoes, carrots, potatoes, and apples into bite-sized pieces.
    [Making Witch Soup]
    1. Coat a pot with olive oil, add the sliced ​​onions, and caramelize.
    2. Add 1T of minced garlic and 1/2 head of unsalted butter to 1 and stir-fry together. 3. Lower the heat to low, then add potatoes, carrots, cabbage, broccoli, and tomatoes in the pot in that order, add 2 cans of tomato puree, apples, and mix.
    (*Add the hard vegetables first!)
    4. Add 1 packet of curry powder and simmer on low heat for 1-2 hours.
    (*Adjust the cooking time according to your taste, and mix once in a while so that it doesn’t burn!)
    5. Transfer to a bowl and sprinkle with parsley powder to finish.

    05:52 Cucumber Boat (Tuna Mayo & Egg Mayo)
    ■ Cooking Ingredients
    2 cucumbers. A scoop of brown rice, a little green onion
    [Tuna mayo] 1 can of tuna (100g), 1/2T mayonnaise, 1T sriracha, 1/2T lemon juice, 2 pinches of pepper
    [Egg mayo] 1 boiled egg, 1T mayonnaise, 1/2T stevia, 1/2T lemon juice, 2 pinches of pepper
    ■ How to make
    [Prepare ingredients]
    1. Cut the cucumber in half and scoop out the seeds with a spoon.
    2. Slice the green onion thinly.
    [Making tuna mayo cucumber boats]
    1. Fill the cucumber with brown rice.
    2. Strain the tuna can through a strainer to remove the oil.
    3. Add tuna, 1/2T mayonnaise, 1T sriracha, 1/2T lemon juice, and 2 pinches of pepper and mix. 4. Top brown rice with tuna mayo and sprinkle with green onions.

    [Making Egg Mayo Cucumber Boats]
    1. Fill the cucumbers with seeds.
    2. Add 1T of mayonnaise, 1/2T of stevia, 1/2T of lemon juice, and 2 pinches of pepper to the mashed eggs and mix.
    3. Top brown rice with egg mayo and sprinkle with green onions.

    08:09 Diet Tteokbokki
    ■ Cooking Ingredients
    Oatmeal rice cake, water, seafood dashi pack, green onion, cabbage, onion, perilla leaves, sesame seeds, red pepper powder, allulose, sriracha, soy sauce, minced garlic, raw sesame oil

    [Oatmeal rice cake]
    Oatmeal, potato starch, salt, raw sesame oil, water
    ■ How to make oatmeal rice cake
    [Microwave version] (*Recommended for those who want to make it easily!)
    1. Grind 2 cups of oatmeal, 3T of potato starch, and a little salt in a blender.
    2. Add 1 cup of water and 1T of raw sesame oil to 1 and grind once more.
    3. Pour 2 into a heat-resistant container, spread it out, microwave for 2 minutes, flip over and cook for 1 minute.
    4. Cut the cooked oatmeal rice cake into tteokbokki rice cake sizes. [Dough dough version] (*Recommended for those who want to make tteokbokki rice cake shape!)
    1. Put oatmeal in a mixer and grind finely.
    (*You can also use oatmeal powder!)
    2. In a bowl, add 1 cup of finely ground oatmeal powder, 25g of potato starch, 100ml of warm water, 2/3T of raw sesame oil, and a little salt to make a dough.
    3. Shape the dough into a round shape and make it into a rice cake shape.
    ■ How to make
    [Prepare ingredients]
    1. Thinly slice 1 bunch of green onions, 1/8 of an onion, 2 cabbages, and perilla leaves.
    [How to make diet tteokbokki]
    1. In a bowl, add 1T of red pepper powder, 1/3T of allulose, 2T of sriracha, 2T of soy sauce, a little minced garlic, and 3-4 drops of raw sesame oil and mix to make tteokbokki sauce. 2. Add 1 pack of seafood to 600ml of water and boil vigorously.
    3. Add green onions, onions, and cabbage to 2 and boil.
    4. Add tteokbokki sauce and mix, then add oatmeal rice cake and cook until simmering.
    5. Transfer to a bowl and sprinkle with perilla leaves and sesame seeds to complete.

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    📕어디서도 볼 수 없는 비법까지!📑

    00:00 마녀수프
    ■ 요리 재료
    토마토 4개, 감자 2개, 당근 3개, 양파 2개, 양배추 1/3통, 브로콜리 1개, 토마토 퓌레, 사과 1-2개, 카레 가루, 올리브오일, 다진 마늘, 무염 버터
    (*채소는 원하는 채소로 사용하셔도 좋습니다!)
    ■ 만드는 법
    [재료 준비]
    1. 토마토에 열십자 칼집을 낸다.
    2. 양파, 양배추, 브로콜리, 토마토, 당근, 감자, 사과를 한입 크기로 썬다.
    [마녀수프 만들기]
    1. 냄비에 올리브오일을 두르고 썰어둔 양파를 넣은 뒤 카라멜라이징한다.
    2. 1에 다진 마늘 1T, 무염 버터 1/2통을 넣고 함께 볶는다.
    3. 약불로 낮춘 뒤 냄비에 감자, 당근, 양배추, 브로콜리, 토마토 순으로 넣고 토마토 퓌레 2통, 사과를 넣고 섞는다.
    (*단단한 채소부터 넣어주세요!)
    4. 카레 가루 1봉을 넣고 약불에 1-2시간 이상 푹 끓인다.
    (*취향에 따라 익힘 시간을 조절해 주시고, 타지 않게 한 번씩 섞어주세요!)
    5. 그릇에 옮겨 담고 파슬리 가루를 뿌리면 완성.

    05:52 오이보트(참치마요&에그마요)
    ■ 요리 재료
    오이 2개. 현미밥 한 주걱, 쪽파 약간
    [참치마요] 참치캔 1캔(100g), 마요네즈 1/2T, 스리라차 1T, 레몬즙 1/2T, 후추 2꼬집
    [에그마요] 삶은 계란 1개, 마요네즈 듬뿍 1T, 스테비아 1/2T, 레몬즙 1/2T, 후추 2꼬집
    ■ 만드는 법
    [재료 준비]
    1. 오이는 반을 자르고 수저로 씨를 파준다.
    2. 쪽파는 얇게 송송 썬다.
    [참치마요 오이보트 만들기]
    1. 씨를 파낸 오이 속에 현미밥을 채워 넣는다.
    2. 참치캔을 체에 걸러 기름기를 제거한다.
    3. 참치, 마요네즈 1/2T, 스리라차 1T, 레몬즙 1/2T, 후춧가루 2꼬집을 넣고 섞는다.
    4. 현미밥 위에 참치마요를 올려주고 쪽파를 뿌리면 완성.
    [에그마요 오이보트 만들기]
    1. 씨를 파낸 오이 속에 현미밥을 채워 넣는다.
    2. 으깬 달걀에 마요네즈 듬뿍 1T, 스테비아 1/2T, 레몬즙 1/2T, 후추 2꼬집을 넣고 섞는다.
    3. 현미밥 위에 에그마요를 올려주고 쪽파를 뿌리면 완성.

    08:09 다이어트 떡볶이
    ■ 요리 재료
    오트밀 떡, 물, 해물 다시 팩, 대파, 알배추, 양파, 깻잎, 통깨, 고춧가루, 알룰로스, 스리라차, 간장, 다진 마늘, 생들기름
    [오트밀 떡]
    오트밀, 감자전분, 소금, 생들기름, 물
    ■ 오트밀 떡 만드는 법
    [전자레인지 버전] (*간편하게 만들고 싶으신 분들에게 추천합니다!)
    1. 믹서에 오트밀 2컵, 감자전분 3T, 소금 약간을 넣고 갈아준다.
    2. 1에 물 1컵, 생들기름 1T를 넣고 한 번 더 갈아준다.
    3. 내열 용기에 2를 붓고 펴준 뒤 전자레인지에 넣고 2분간 돌리고, 뒤집어서 1분간 돌린다.
    4. 다 익은 오트밀 떡을 떡볶이 떡 크기로 자른다.
    [익반죽 버전] (*떡볶이 떡 모양을 만들어 드시고 싶으신 분들에게 추천합니다!)
    1. 믹서에 오트밀을 넣고 곱게 갈아준다.
    (*오트밀 가루를 사용하셔도 좋습니다!)
    2. 볼에 곱게 간 오트밀 가루 1컵, 감자전분 25g, 따뜻한 물 100m, 생들기름 2/3T, 소금 약간을 넣고 치대 반죽을 만든다.
    3. 반죽을 둥글게 빚어 떡 모양으로 만든다.
    ■ 만드는 법
    [재료 준비]
    1. 대파 1대, 양파 1/8개, 알배추 2장, 깻잎을 얇게 채를 썬다.
    [다이어트 떡볶이 만들기]
    1. 볼에 고춧가루 1T, 알룰로스 1/3T, 스리라차 2T, 간장 2T, 다진 마늘 약간, 생들기름 3-4방울을 넣고 섞어 떡볶이 소스를 만든다.
    2. 물 600ml에 해물 다시 팩 1개를 넣고 팔팔 끓인다.
    3. 2에 대파, 양파, 알배추를 넣고 끓인다.
    4. 떡볶이 소스를 넣고 섞은 후 오트밀 떡을 넣고 졸이듯 익힌다.
    5. 그릇에 옮겨 담고 깻잎과 통깨를 뿌리면 완성.

    *레시피는 편스토랑 인스타그램에서도 확인할 수 있습니다♥
    @funstaurant_kbs

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