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제철이라 오동통한 굴로 근사한 굴솥밥을 간단하게 만들어보세요. 찬밥이나 즉석밥으로 쉽게 만들 수 있습니다~ 😉
▶ 재료
봉지굴 350 g
찬밥(즉석밥) 400 g
무 150 g
쪽파 40 g▶ 조리 순서
1. 굴을 씻어서 체에 밭쳐놓습니다.
2. 무와 쪽파를 썹니다.
3. 뚝배기에 참기름을 두르고 굴을 볶아 반쯤 익히고 따로 건져둡니다.
4. 뚝배기에 무채, 밥, 굴, 쪽파를 순서대로 넣습니다.
5. 뚜껑을 덮어서 5분간 익힙니다.
6. 물기가 많아 보이는 경우라면 뚜껑을 연채로 조금 더 가열하여 수분을 날립니다.
7. 참기름과 참깨로 마무리합니다.
8. 달래 양념장을 곁들입니다.#굴솥밥맛있게만드는법 #무굴솥밥 #굴솥밥레시피
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▶ Ingredients
350 g of bagged oysters
400 g of cold rice (instant rice)
150 g of radish
40 g of green onions▶ Cooking instructions
1. Wash the oysters and drain them in a colander.
2. Chop the radish and green onions.
3. Coat a pot with sesame oil and stir-fry the oysters until half cooked and set aside.
4. Add the radish, rice, oysters, and green onions in order to the pot.
5. Cover and cook for 5 minutes.
6. If it looks too moist, heat a little more with the lid open to evaporate the moisture.
7. Finish with sesame oil and sesame seeds.
8. Serve with the sweet potato seasoning sauce.#How to make delicious oyster pot rice #Mu-oyster pot rice #Oyster pot rice recipe
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▶素材
袋の洞窟350g
ご飯(即席ご飯)400g
大根150g
側波40g▶調理順序
1. 牡蠣を洗ってふるいにかけます。
2.大根と側波を編みます。
3. 鍋にごま油をまき、牡蠣を炒め、半分煮て別々に乾かしておきます。
4. 鍋に無彩、ご飯、牡蠣、側波を順に入れます。
5.ふたを覆って5分間煮ます。
6.水気が多いように見える場合は、ふたを年菜でもう少し加熱して水分を飛ばします。
7.ごま油とごまで仕上げます。
8. なだめるような調味料を添えます。#炊飯器おいしい作り #牡蠣釜炊飯
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