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Abalone Stir-fried Rice
– Main ingredients
Abalone (2), rice (200g), onion (40g), green onion (5g), egg (1), butter (5g), oyster sauce (2t), chicken stock (3g)
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1. Wash the abalone (2) thoroughly in running water and separate the shell and flesh with a metal spoon
2. Remove the abalone’s intestines and remove the sand
3. Boil water with a little salt and abalone intestines, blanch briefly, and then blend finely with a blender
4. Remove the abalone’s mouth and chop it coarsely
5. Oil a heated pan and fry coarsely chopped onion (40g)
6. When the onion is half cooked, add the chopped abalone and fry, then reduce the heat and add warm rice (200g) and fry
7. Mix oyster sauce (2t) and chicken stock (3g) Add finely chopped abalone entrails (1T) and stir-fry evenly over high heat
8. Add butter (5g) and mix well
9. Oil a heated pan and make a fried egg (1)
10. Put generously in a bowl and top with fried egg and finely chopped green onions (5g)
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Daepae Samgyeopsal Stir-fry
– Main ingredients
Daepae Samgyeopsal (50g), salad vegetables (30g), Cheongju (1½ cups),
– Sauce ingredients
Red wine (1T), pickled plum (120g), cooking wine (1t), sugar (2t), soy sauce (1t), soup soy sauce (2t), olive oil (2T)
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1. Lightly boil Daepae Samgyeopsal (50g) in boiling Cheongju (1½ cups)
2. Soak the boiled Daepae Samgyeopsal in ice water Cool and remove moisture
3. Remove the seeds from the pickled plum (120g) and place in a sieve to finely sift
4. Mix the pickled plum with olive oil (2T), soy sauce (2t), soy sauce (1t), boiled rice wine (1t), sugar (2t), and red wine (1T) to make a sauce
5. Add the sauce (1T) to the blanched pork belly and mix well, then add the salad greens (30g) and mix well
6. Arrange on a plate for easy eating
전복 볶음밥
– 주재료
전복(2마리), 밥(200g), 양파(40g), 실파(5g), 달걀(1개), 버터(5g), 굴소스(2t), 치킨스톡(3g)
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1. 전복(2마리)은 흐르는 물에 깨끗이 씻은 뒤 쇠숟가락으로 껍질과 살을 분리한다
2. 전복은 내장을 떼어낸 뒤 모래집을 제거한다
3. 끓는 물에 소금(약간), 전복 내장을 넣어 살짝 데친 뒤 믹서로 곱게 간다
4. 전복은 입 부분을 제거한 뒤 굵게 다진다
5. 달군 팬에 기름을 두르고 굵게 다진 양파(40g)를 볶는다
6. 양파가 반 정도 익으면 다진 전복을 넣어 볶은 뒤 불을 줄이고 따뜻한 밥(200g)을 넣어 볶는다
7. 굴소스(2t), 치킨스톡(3g)을 섞은 뒤 곱게 간 전복 내장(1T)을 넣고 센 불에 고루 볶는다
8. 버터(5g)를 넣어 고루 섞는다
9. 달군 팬에 기름을 두르고 달걀프라이(1개)를 만든다
10. 그릇에 푸짐하게 담은 뒤 달걀프라이, 송송 썬 실파(5g)를 올린다
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대패삼겹살 무침
– 주재료
대패삼겹살(50g), 샐러드채소(30g), 청주(1½컵),
– 소스 재료
레드와인(1T), 매실장아찌(120g), 맛술(1t), 설탕(2t), 간장(1t), 국간장(2t), 올리브유(2T)
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1. 끓고 있는 청주(1½컵)에 대패삼겹살(50g)을 살짝 데친다
2. 데친 대패삼겹살은 얼음물에 담가 식힌 뒤 물기를 제거한다
3. 매실장아찌(120g)는 씨를 제거한 뒤 체에 넣어 곱게 내린다
4. 매실장아찌에 올리브유(2T), 국간장(2t), 간장(1t), 끓인 맛술(1t), 설탕(2t), 레드와인(1T)을 섞어 소스를 만든다
5. 데친 대패삼겹살에 소스(1T)를 넣어 버무린 뒤 샐러드채소(30g)를 넣어 고루 섞는다
6. 접시에 먹기 좋게 담는다
한국요리
KOREAN FOODS