바삭바삭 멸치볶음✅anchovy stir-fry

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  • Sweet and salty seasoning, crispy texture, and anchovy stir-fry that you can’t stop eating.

    ▶ Ingredients
    100 g anchovies for stir-fry
    20 g dried shrimp
    60 g walnuts
    2 red peppers
    2 cups cooking oil
    Olive oil
    4 tbsp coarsely chopped garlic
    1~2 tbsp sugar (adjust to taste)
    2 tbsp oligosaccharide
    2 tbsp soy sauce
    2 tbsp mirin

    ▶ Cooking instructions
    1. Finely chop the walnuts.
    2. Finely chop the red peppers.
    3. When the cooking oil is at the right temperature, add the anchovies and fry for 40 seconds, then remove.
    4. Add a generous amount of olive oil and fry the coarsely chopped garlic for 30 seconds.
    5. Add the dried shrimp and fry for 30 seconds. 6. Add walnuts and stir-fry for 10 seconds.
    7. Add sugar and oligosaccharide and stir-fry for 15 seconds while mixing well.
    8. Add anchovies and stir-fry for 15 seconds.
    9. Add red pepper and stir-fry for 15 seconds.
    10. Add soy sauce and mirin and stir-fry for 20 seconds.

    #Stir-fried anchovies #How to make delicious stir-fried anchovies #Anchovies


    달달하고 짭짤한 양념에 바삭바삭한 식감, 끝도 없이 먹게 되는 멸치볶음입니다.

    ▶ 재료
    볶음용 멸치 100 g
    건보리새우 20 g
    호두 60 g
    홍고추 2개
    식용유 2컵
    올리브유
    굵게 다진 마늘 4 큰술
    설탕 1~2 큰술(기호에 맞게 조절하세요)
    올리고당 2 큰술
    간장 2 큰술
    미림 2 큰술

    ▶ 조리 순서
    1. 호두를 잘게 자릅니다.
    2. 홍고추를 잘게 썹니다.
    3. 식용유가 적절한 온도가 되면 멸치를 넣고 40초간 튀겨서 건져 놓습니다.
    4. 올리브유를 넉넉히 넣고 굵게 다진 마늘을 30초간 볶습니다.
    5. 건보리새우를 넣고 30초간 볶습니다.
    6. 호두를 넣고 10초간 볶습니다.
    7. 설탕, 올리고당을 넣고 잘 섞으면서 15초간 볶습니다.
    8. 멸치를 넣고 15초간 볶습니다.
    9. 홍고추를 넣고 15초간 볶습니다.
    10. 간장, 미림을 넣고 20초간 볶습니다.

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    한국요리
    KOREAN FOODS

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