Green Onion recipe kimchi 파김치👍 쪽파 활용 음식 모음!!😋

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  • 👩‍🍳편집자가 추천하는 점심 메뉴 레시피👨‍🍳
    📕어디서도 볼 수 없는 비법까지!📑

    00:00 Green Onion Cream Cheese
    ■ Cooking Ingredients ** Measure out a rice spoon!
    1 pack of cream cheese (200g), 10 green onions, 4T condensed milk, 3 pinches of salt, 1t whole pepper
    ■ How to make
    1. Finely chop about 10 green onions.
    ※ If the green onion heads are large, cut them in half lengthwise and then slice them!
    2. In a bowl, add 1 pack of cream cheese, finely chopped green onions, 4T condensed milk, 3 pinches of salt, and 1t whole pepper and mix well until creamy. Done!

    02:07 Green Onion Kimchi
    ■ Cooking Ingredients
    1 bunch green onion
    [Seasoning sauce] 7T red pepper powder, 7T Honggeo-mat fish sauce (*can be substituted with other fish sauce), 1.5T minced garlic, 2T sugar, 90ml water
    ■ How to make
    [Prepare ingredients]
    1. Wash the green onion cleanly in running water and remove moisture.
    [Making green onion kimchi]
    1. [Seasoning sauce] Mix 7T Honggeo-mat fish sauce, 7T red pepper powder, 90ml water, 2T sugar, 1.5T minced garlic in a bowl. (*1:1 ratio of Honggeo-mat fish sauce and red pepper powder)
    2. Coat the green onion evenly with the seasoning sauce and it’s done.

    03:36 Green Onion Kimbap
    ■ Cooking Ingredients
    200g green onion pork belly, 200g rice, pepper, salt, sesame oil, sesame seeds, 1 sheet of seaweed for kimbap, 2 sheets of sesame leaves, a handful of green onion kimchi
    ■ How to make
    1. Sprinkle salt, sesame oil, and sesame seeds on the rice and mix well.
    2. Place the green onion pork belly on the pan, sprinkle a little pepper and salt, and fry until golden brown over high heat.
    3. Place the seasoned rice on the rough surface of the seaweed and spread it as thinly as possible.
    4. Place sesame leaves on the rice and place the green onion pork belly and a handful of green onion kimchi.
    ※ Squeeze the green onion kimchi seasoning with your hands! When you roll the kimbap, the rice will be less soaked with the kimchi seasoning, making it easier to roll~! ※ Add a generous amount of pork belly and green onion kimchi in a 1:1 ratio!
    5. Lightly coat the end of the seaweed with rice paste or water and roll it up.
    6. Spread sesame oil evenly on the outside of the rolled kimbap and cut into bite-sized pieces to complete!


    00:00 쪽파 크림치즈
    ■ 요리 재료 **밥 숟가락 계량입니다!
    크림치즈 1통(200g), 쪽파 10줄기, 연유 4T, 소금 3꼬집, 통후추 1t
    ■ 만드는 법
    1. 쪽파 10줄기 정도를 잘게 송송 썬다.
    ※ 쪽파 머리 부분이 큰 경우, 길게 반으로 가른 뒤 썰어주세요!
    2. 볼에 크림치즈 1통, 송송 썬 쪽파, 연유 4T, 소금 3꼬집, 통후추 1t를 넣고 크리미해질 때까지 잘 섞어주면 완성!

    02:07 쪽파김치
    ■ 요리 재료
    쪽파 1단
    [양념장] 고춧가루 7T, 홍게맛 액젓 7T (*다른 액젓으로 대체 가능), 다진 마늘 1.5T, 설탕 2T, 물 90ml
    ■ 만드는 법
    [재료 준비]
    1. 쪽파는 흐르는 물에 깨끗이 씻어주고 물기를 제거한다.
    [쪽파김치 만들기]
    1. [양념장] 볼에 홍게맛 액젓 7T, 고춧가루 7T, 물 90ml, 설탕 2T, 다진 마늘 1.5T를 섞는다. (*홍게맛 액젓과 고춧가루는 1:1 비율)
    2. 양념장을 쪽파에 골고루 묻혀 주면 완성.

    03:36 대패쪽파김밥
    ■ 요리 재료
    대패삼겹살 200g, 쌀밥 200g, 후추, 소금, 참기름, 깨, 김밥용 김 1장, 깻잎 2장, 쪽파김치 한 줌
    ■ 만드는 법
    1. 쌀밥에 소금, 참기름, 깨를 약간씩 뿌려 간을 하고 골고루 섞는다.
    2. 팬에 대패삼겹살을 올리고 후추 약간, 소금 약간 뿌려 간을 한 후 강불로 노릇하게 굽는다.
    3. 김의 거친 표면 위에 간을 한 밥을 올리고 최대한 얇게 펴준다.
    4. 밥 위에 깻잎을 깔아주고 대패삼겹살과 쪽파김치를 한 줌을 올린다.
    ※ 쪽파김치의 양념장을 손으로 짜서 덜어주세요! 김밥을 말 때 밥에 김치 양념장이 덜 젖어 말기 편합니다~!
    ※ 대패삼겹살과 쪽파김치의 양이 1:1 비율이 되도록 듬뿍 넣어주세요!
    5. 김 끝에 밥풀이나 물을 살짝 묻히고 돌돌 만다.
    6. 말아진 김밥 겉면에 참기름을 골고루 발라주고 한입 크기로 썰어주면 완성!

    *레시피는 편스토랑 인스타그램에서도 확인할 수 있습니다♥
    @funstaurant_kbs

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