[#편셰프의점메추] 🍞 아침 메뉴 고민 끝! 어남선생표 토스트 레시피 3종😋ㅣ Korean Original Street Toast

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  • 00:00 Original Street Toast
    ■ Cooking Ingredients
    [Cabbage and Egg Stir-fry]
    1/4 head of cabbage, 1/2 carrot, 1/2 onion, 1 egg, 1 pinch of salt, margarine
    [Bread Baking & Plating]
    Margarine, bread, sugar, ketchup
    ■ How to Make
    [Cabbage and Egg Stir-fry]
    1. Chop 1/4 head of cabbage, 1/2 carrot, and 1/2 onion, then add to a bowl and mix well.
    ※ It’s easier to use a vegetable cleaver!
    2. Add a handful of vegetables from 1, 1 egg, and 1 pinch of salt to a tall cup and mix well with a spoon until sticky to make cabbage dough.
    ※ Use a tall cup to mix the contents well!
    3. Pour 1T of margarine on a pan heated over low heat, pour in the dough from 2, and fry until golden brown. ※ At this time, if you make a small hole in the center of the cabbage dough and add 1T of margarine, you can bake it moist all the way through.
    4. When one side is cooked, add 1T of margarine and bake the other side until golden brown, and your cabbage and egg scramble is complete!
    [Bread Baking & Plating]
    5. In another pan, generously spread margarine and fry 2 slices of bread until golden brown on both sides.
    6. On the toasted bread, place → cabbage and egg scramble → 1T of sugar → ketchup in that order, and cover with another slice of bread.
    7. Use a spatula to gently press and fold the center of the toast, place it in a paper cup, and your original street toast is complete!

    06:14 French Toast
    ■ Cooking Ingredients
    5 eggs, a pinch of salt, 3T of To-O-Der ice cream, 4 slices of bread
    40g of butter, 2 bananas, 2T of sugar, 2 chocolates, condensed milk, maple syrup
    ■ How to make
    1. Beat 5 eggs and add a pinch of salt and mix.
    2. Melt 2T of To-O-Der ice cream and mix in the egg water from 1.
    ※ Use a 1:1 ratio of egg water and vanilla ice cream!
    3. Put 4 slices of bread in the egg water from 2 and soak for 1 minute.
    4. Turn the frying pan on low heat and put in the toast bread from 3 and cook for 5 minutes, turning them over.
    5. Melt 40g of butter in a heated frying pan and when it starts to boil, add 2 bananas cut into bite-size pieces. 6. Add 2T sugar and bake until the sugar melts.
    ※ It is recommended to bake until caramelized!
    7. Put chocolate on one side of the toast bread from 4 and cook for 5 more minutes on low heat.
    8. When the chocolate is completely melted, cover with the other side of the bread.
    9. Place the toast bread from 8 in a bowl, add the banana topping from 6, and then add 1 scoop of TwoOthe ice cream.
    10. Finally, sprinkle condensed milk or maple syrup and you’re done!

    09:46 Barbecue Mayo Toast
    ■ Cooking Ingredients
    [Cabbage and Egg Stir-fry]
    1/4 head of cabbage, 1/2 carrot, 1/2 onion, 1 egg, 1 pinch of salt, margarine
    [Bread Baking & Plating]
    Margarine, bread, sugar, mayonnaise, commercial steak sauce
    ■ How to Make
    1. Make the cabbage and egg stir-fry to put in the toast.
    ※ Refer to Mr. Eo-nam’s <Original Street Toast> recipe for how to make cabbage and egg stir-fry!
    2. Put a generous amount of margarine in the pan and fry 2 slices of bread until golden brown on both sides.
    3. Place → cabbage and egg stir-fry → 0.5T sugar → 2 rounds of mayonnaise → commercial steak sauce on the toasted bread in that order, then cover with the bread.
    4. Use a spatula to gently press the center of the toast, fold it, and place it in a paper cup to complete the barbecue mayo toast!


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    📕어디서도 볼 수 없는 비법까지!📑

    00:00 원조 길거리 토스트
    ■ 요리 재료
    [양배추 달걀부침]
    양배추 1/4통, 당근 1/2개, 양파 1/2개, 달걀 1개, 소금 1꼬집, 마가린
    [빵 굽기 & 플레이팅]
    마가린, 식빵, 설탕, 케첩
    ■ 만드는 법
    [양배추 달걀부침]
    1. 양배추 1/4통, 당근 1/2개, 양파 1/2개를 채 썬 뒤, 볼에 넣고 잘 섞어준다.
    ※ 채칼을 이용하면 더 편합니다!
    2. 1의 야채 한 주먹, 달걀 1개, 소금 1꼬집을 긴 컵에 넣고 숟가락으로 찰기가 생길 때까지 잘 섞어 양배추 반죽을 만들어준다.
    ※ 길이가 긴 컵을 사용해야 내용물들이 잘 섞입니다!
    3. 약불로 달궈진 팬에 마가린 1T를 두르고, 2의 반죽을 부어 노릇하게 구워준다.
    ※ 이때 양배추 반죽 가운데에 살짝 구멍을 내준 뒤, 마가린 1T를 추가로 넣으면 속까지 촉촉하게 구울 수 있습니다.
    4. 한 면이 다 익으면 마가린 1T를 추가로 두른 뒤, 반대편도 마찬가지로 노릇하게 구워주면 양배추 달걀부침 완성!
    [빵 굽기 & 플레이팅]
    5. 또 다른 팬에 마가린을 넉넉히 두르고, 식빵 2개를 앞뒤로 노릇하게 구워준다.
    6. 구운 식빵 위에 → 양배추 달걀부침 → 설탕 담뿍 1T → 케첩 순으로 얹은 뒤, 식빵으로 덮어준다.
    7. 주걱을 이용해 토스트 가운데를 살짝 눌러 접어 종이컵에 담으면 원조 길거리 토스트 완성!

    06:14 프렌치토스트
    ■ 요리 재료
    달걀 5개, 소금 한 꼬집, 투O더 아이스크림 3T, 식빵 4개
    버터 40g, 바나나 2개, 설탕 2T, 초콜릿 2개, 연유, 메이플 시럽
    ■ 만드는 법
    1. 달걀 5개 풀어준 후 소금 한 꼬집을 넣어 섞어준다.
    2. 투O더 아이스크림 2T를 녹여준 후 1의 달걀물을 섞어준다.
    ※ 달걀물과 바닐라 아이스크림을 1:1 비율로 해주세요!
    3. 식빵 4개를 2의 달걀물에 넣고 1분간 재워준다.
    4. 프라이팬을 약불로 켜준 후 3의 토스트 빵을 넣고 뒤집어가며 5분간 구워준다.
    5. 달군 프라이팬에 버터 40g을 녹여준 후 보글보글 끓으면 먹기 좋은 크기로 잘라준 바나나 2개를 넣어준다.
    6. 설탕 2T를 넣은 후 설탕이 녹을 때까지 구워준다.
    ※ 캐러멜라이징 될 때까지 구워주는 것이 좋습니다!
    7. 4의 토스트 빵 한 쪽에 초콜릿을 올려준 후 약불로 5분간 더 익혀준다.
    8. 초콜릿이 다 녹았을 때 반대쪽 빵을 덮어준다.
    9. 그릇에 8의 토스트 빵을 올려주고 6의 바나나 토핑을 해준 뒤 투O더 아이스크림 1스쿱을 올려준다.
    10. 마지막으로 연유 or 메이플 시럽을 뿌려주면 완성!

    09:46 바베큐마요 토스트
    ■ 요리 재료
    [양배추 달걀부침]
    양배추 1/4통, 당근 1/2개, 양파 1/2개, 달걀 1개, 소금 1꼬집, 마가린
    [빵 굽기 & 플레이팅]
    마가린, 식빵, 설탕, 마요네즈, 시판 스테이크 소스
    ■ 만드는 법
    1. 토스트 안에 들어갈 양배추 달걀부침을 만들어준다.
    ※ 양배추 달걀부침 만드는 방법은 어남선생 <원조 길거리 토스트> 레시피를 참고하세요!
    2. 팬에 마가린을 넉넉히 두르고, 식빵 2개를 앞뒤로 노릇하게 구워준다.
    3. 구운 식빵 위에 → 양배추 달걀부침 → 설탕 0.5T → 마요네즈 2바퀴 → 시판 스테이크 소스 순으로 얹은 뒤, 식빵으로 덮어준다.
    4. 주걱을 이용해 토스트 가운데를 살짝 눌러 접어 종이컵에 담으면 바베큐마요 토스트 완성!

     

    한국요리
    KOREAN FOODS

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