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▶ Ingredients
1 tbsp sesame oil
65 g beef
1/2 tbsp red pepper powder
100 g Korean pumpkin
40 g fresh kimchi
400 ml water
25 g onion
1 tbsp chopped green onion
1/2 tbsp chopped garlic
1/2 tbsp soybean paste
100 g salted pollack roe▶ Cooking instructions
1. Cut the salted pollack roe.
2. Finely chop the Korean pumpkin, beef, fresh kimchi, and onion, and chop the green onion.
3. Add sesame oil to a pot and stir-fry the beef and red pepper powder over low heat.
4. Add the pumpkin, kimchi, and water, and boil. Then add the onion, chopped green onion, chopped garlic, and soybean paste and boil.
5. Add the salted pollack roe and boil briefly.#shorts #Myeongranjeotdish #Simplejjigae
Pumpkinjjigae, Myeongranjeotdjigae
▶ 재료
참기름 1 큰술
소고기 65 g
고춧가루 1/2 큰술
조선호박 100 g
신 김치 40 g
물 400 ml
양파 25 g
다진 대파 1 큰술
다진 마늘 1/2 큰술
된장 1/2 큰술
명란젓 100 g▶ 조리 순서
1. 명란젓을 자릅니다.
2. 조선호박, 소고기, 신 김치, 양파를 잘게 썰고 대파는 다집니다.
3. 뚝배기에 참기름을 넣고 약한 불에서 소고기와 고춧가루를 넣고 볶습니다.
4. 호박, 김치, 물을 넣고 끓으면 양파, 다진 대파, 다진 마늘, 된장을 넣고 끓입니다.
5. 명란젓을 넣고 한소끔 끓입니다.#shorts #명란젓요리 #간단한찌개
호박찌개, 명란젓찌개한국요리
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