seafood-paella-roasted-romaine-salad 해물 파에야와 구운 로메인샐러드

  • 이 주제에는 0개 답변, 1명 참여가 있으며 hlife4월 전에 전에 마지막으로 업데이트했습니다.
  • Seafood Paella

    – Main ingredients
    Shrimp (130g), squid (200g), clams (200g), rice (2 cups), chicken breast (130g),
    white wine (70ml), onion (½), red paprika (1), olive oil (3T), saffron (a little), chicken stock (2½ cups), tomato sauce (¼ cup)
    ————————————————————————–

    1. Cut the chicken breast (130g) into bite-sized pieces, and cut the squid (200g) with the intestines and skin removed into rings.

    2. Remove the head, intestines, skin, and water gun from the shrimp (130g).

    3. Add a generous amount of olive oil (3T) to a heated pan and stir-fry the onion (½) and chicken breast, which are cut into bite-sized pieces.

    4. Add the washed rice (2 cups) and white wine (70ml) and stir-fry while mixing.

    5. Half of the rice When cooked to a certain degree, pour in tomato sauce (¼ cup), chicken stock (2½ cups), and add saffron (a little) and boil.

    6. Cover the pan with oil paper and place in an oven preheated to 170℃ and cook for about 15 minutes.

    7. Put oil on a heated pan and stir-fry clams (200g), squid, and shrimp. Then, add sliced ​​red pepper (1) and stir-fry until sweet.

    8. Top the rice cooked for 15 minutes with the stir-fried seafood and red pepper.

    9. Place the pan in an oven preheated to 180℃ and bake for about 5 minutes.

    10. Take the finished seafood paella out of the oven.

    해물 파에야

    – 주재료
    새우(130g), 오징어(200g), 바지락(200g), 쌀(2컵), 닭가슴살(130g),
    화이트 와인(70㎖), 양파(½개), 빨강 파프리카(1개), 올리브유(3T), 샤프란(약간),닭 육수(2½컵), 토마토소스(¼컵)
    ————————————————————————–

    1. 닭가슴살(130g)은 먹기 좋게 썰고, 내장, 껍질을 제거한 오징어(200g)는 링 모양으로 썬다

    2. 새우(130g)는 머리, 내장, 껍질, 물총을 제거한다

    3. 달군 팬에 올리브유(3T)를 넉넉히 두르고 먹기 좋게 썬 양파(½개), 닭가슴살을 넣어 볶는다

    4. 씻은 쌀(2컵), 화이트 와인(70㎖)을 넣고 섞어가며 볶는다

    5. 쌀이 반 정도 익으면 토마토소스(¼컵), 닭 육수(2½컵)를 부은 뒤샤프란(약간)을 넣어 끓인다

    6. 팬에 기름종이를 덮은 뒤 170℃로 예열된 오븐에 넣어 15분 정도 익힌다

    7. 달군 팬에 기름을 두르고 바지락(200g), 오징어, 새우를 넣어 볶다가 채 썬 빨강 파프리카(1개)를 넣어 달달 볶는다

    8. 15분 익힌 밥 위에 볶은 해물, 빨강 파프리카를 얹는다

    9. 180℃로 예열된 오븐에 팬을 넣어 5분 정도 굽는다

    10. 완성된 해물 파에야를 오븐에서 꺼낸다

    ————————————————————————–

    Roasted Romaine Salad

    – Main ingredients
    Romaine (200g), Parmesan cheese (a little)

    – Dressing ingredients
    Anchovies (3), egg yolk (1), olive oil (9T), minced garlic (1T), red wine vinegar (1T), Parmesan cheese powder (3T), salt (a little), lemon juice (2T), mayonnaise (2T), pepper (a little)
    ————————————————————————–

    1. Cut the romaine (200g) in half and remove moisture with a kitchen towel.

    2. Oil a heated pan and lightly fry the romaine on both sides.

    3. Put the roasted romaine on a plate and let it cool down.

    4. Olive oil (9T), minced garlic (1T), lemon juice (2T), Parmesan cheese powder (3T), salt (a little),
    Red wine vinegar (1T), Mix pepper (a little), mayonnaise (2T), chopped anchovies (3), and egg yolk (1) evenly to make a sauce.

    5. Place the grilled romaine on a plate and pour the sauce evenly over it.

    6. Top with thinly sliced ​​Parmesan cheese (a little).

     

    구운 로메인샐러드

    – 주재료
    로메인(200g), 파르메산 치즈(약간)

    – 드레싱 재료
    안초비(3마리), 달걀노른자(1개), 올리브유(9T), 다진 마늘(1T), 레드와인식초(1T), 파르메산 치즈가루(3T), 소금(약간), 레몬즙(2T), 마요네즈(2T), 후춧가루(약간)
    ————————————————————————–

    1. 로메인(200g)은 포기째 반을 자른 뒤 키친타월로 물기를 제거한다

    2. 달군 팬에 기름을 두르고 로메인을 앞뒤로 살짝 굽는다

    3. 구운 로메인은 접시에 덜어내 한 김 식힌다

    4. 올리브유(9T), 다진 마늘(1T), 레몬즙(2T), 파르메산 치즈가루(3T), 소금(약간),
    레드와인식초(1T), 후춧가루(약간), 마요네즈(2T), 다진 안초비(3마리),달걀노른자(1개)를 골고루 섞어 소스를 만든다

    5. 접시에 구운 로메인을 먹기 좋게 담은 뒤 소스를 고루 끼얹는다

    6. 파르메산 치즈(약간)를 얇게 저며 올린다

     

    한국요리
    KOREAN FOODS

    답변
'seafood-paella-roasted-romaine-salad 해물 파에야와 구운 로메인샐러드'에 답변달기
글쓴이 정보:



*비밀번호 설정시 수정 및 삭제가능 / 미등록시 수정삭제 불가!


글을 수정 삭제를 위해 비밀번호를 입력하세요. (필수)