- 이 주제에는 0개 답변, 1명 참여가 있으며 가 4월 전에 전에 마지막으로 업데이트했습니다.
-
▶ Ingredients
1/2 cup rice water (for stir-frying)
1 tbsp sesame oil
1 tbsp minced garlic
1/2 onion
500 ml rice water (for soup)
120 g clam meat
1 block tofu
A little green onion
1/2 tbsp soy sauce▶ Cooking instructions
1. Finely chop the onion and chop the green onion.
2. Mash the tofu.
2. Add 1/2 cup rice water, sesame oil, minced garlic, and onion and stir-fry.
3. Add 500 ml rice water and boil for 5 minutes.
4. Add clam meat, tofu, and minced green onion and boil for 5 minutes.
5. Taste and adjust the seasoning with soy sauce.#shorts #tofu stew #simple stew
▶ 재료
쌀뜨물 1/2컵 (볶을 때 사용)
참기름 1 큰술
다진 마늘 1 큰술
양파 1/2개
쌀뜨물 500 ml (국물로 사용)
바지락살 120 g
두부 1모
대파 조금
국간장 1/2 큰술▶ 조리 순서
1. 양파를 잘게 썰고, 대파를 다집니다.
2. 두부를 으깹니다.
2. 쌀뜨물 1/2컵, 참기름, 다진 마늘, 양파를 넣고 볶습니다.
3. 쌀뜨물 500 ml를 넣고 5분간 끓입니다.
4. 바지락살과 두부, 다진 대파를 넣고 5분간 끓입니다.
5. 간을 보고, 국간장으로 간을 맞춥니다.#shorts #두부찌개 #간단한찌개
한국요리
KOREAN FOODS