- 이 주제에는 0개 답변, 1명 참여가 있으며 가 3월전 전에 마지막으로 업데이트했습니다.
-
00:00 Tomato Egg Fried Rice
■ Cooking Ingredients
10 cherry tomatoes, 4 eggs, 1T salt, 1T dried garlic powder, 1T sugar, 2 peperoncino
■ How to make
1. Cut 10 cherry tomatoes in half.
2. Oil a frying pan and stir-fry the tomatoes over low heat until the water comes out.
3. Add 4 eggs, 1T salt, 1T dried garlic powder, and 1T sugar and stir.
4. After removing the stir-fried tomatoes from ➁ to the edge of the frying pan, strain the egg water from ➂ and pour it into the center of the frying pan.
5. Stir-fry the eggs and tomatoes until well mixed, then place in a bowl. 6. Finally, sprinkle 2 finely chopped peperoncino and it’s done02:56 Tomato Confit
■ Cooking Ingredients
A handful of cherry tomatoes (6~7), 5 garlic cloves, 1/4 onion, olive oil, 1/2T crushed red pepper, baguette, cream cheese, 3 sprigs of dill, basil leaves
■ How to make
1. Slice the onion thinly. / Cut the garlic in half.
2. Place the cherry tomatoes, garlic, onion, and 3 sprigs of dill in a heat-resistant container and pour in enough olive oil to cover about 1/3 of the ingredients.
3. Sprinkle 1/2T crushed red pepper.
4. Microwave without covering for about 2 minutes. (*Be careful, the tomatoes may burst~!)
(*It’s delicious to put cream cheese on a toasted baguette and eat it together~!)06:10 Tomato Sausage Rice
■ Cooking Ingredients
[Basic Ingredients]
1 cup rice, 1 cup broth, 10 cloves garlic, 2 German sausages, 1 broccoli, a little olive oil
(*You can use any kind of sausage you like~ ^^)
[Honey Tomato]
20 cherry tomatoes, a little olive oil, 2T soy sauce, 2T sugar, a little honey
■ How to make
[Honey Tomato]
1. Cut the stems off the tomatoes and blanch them in boiling water to remove the skin.
(*You can take them out right away when the skin starts to peel off in the boiling water! If you blanch them for too long, they will fall apart~)
2. Put olive oil on the prepared tomatoes and quickly stir-fry them for less than 1 minute in a heated pan. 3. Then, add soy sauce and sugar to a bowl, mix, then quickly add to 2 and stir-fry, and finish with honey to complete!
[Tomato Sausage Rice]
[Prepare Ingredients]
① Quickly wash the rice 2-3 times, drain it in a sieve, and leave it for 30 minutes to soak.
② Add kelp pieces to boiling water, turn off the heat when it boils vigorously, remove the kelp, make broth, add 1T of curry powder and mix.
③ Wash the broccoli cleanly and cut into finger-sized pieces.
④ Cut off the garlic stems and slice thickly, and slice the sausage thinly like pepperoni.
⑤ Put olive oil in a pot and heat until it is heated.
1. Stir-fry the sliced garlic and sausage in a pan until golden brown.
2. When the pot is heated, mix the soaked rice and curry broth and boil on high heat for 5 minutes. 3. After 5 minutes, add the stir-fried garlic and sausage and boil for 15 minutes over medium heat. 4. When the water has evaporated, add the honey tomatoes, stir-fried sausage, garlic, and broccoli, turn off the heat, and let it sit for 5 minutes. Done!
👩🍳편집자가 추천하는 점심 메뉴 레시피👨🍳
📕어디서도 볼 수 없는 비법까지!📑00:00 토마토달걀볶음밥
■ 요리 재료
방울토마토 10개, 달걀 4개, 소금 1T, 건조 마늘 가루 1T, 설탕 1T, 페퍼론치노 2개
■ 만드는 법
1. 방울토마토 10개를 반으로 자른다.
2. 프라이팬에 기름을 두른 후 약불에 토마토에서 물이 나올 때까지 볶아준다.
3. 달걀 4개, 소금 1T, 건조 마늘가루 1T, 설탕 1T를 넣고 저어준다.
4. ➁의 볶아준 토마토는 프라이팬에 가장자리로 빼준 후, ➂의 완성한 달걀물을 채에 걸러 프라이팬 중앙에 부어준다.
5. 달걀과 토마토가 잘 섞이도록 휘휘 저어준 후 그릇에 담아준다.
6. 마무리로 페퍼론치노 2개를 잘게 다져 뿌려주면 완성02:56 토마토콩피
■ 요리 재료
방울토마토 한 줌(6~7개), 마늘 5알, 양파 1/4개, 올리브오일, 크러쉬드 레드페퍼 1/2T, 바게트, 크림치즈, 딜 3줄기, 바질잎
■ 만드는 법
1. 양파는 얇게 채썰기 해준다. / 마늘은 반으로 잘라준다.
2. 내열 용기에 방울토마토, 마늘, 양파, 딜 3줄기를 넣고 재료가 1/3 정도 잠길 정도로만 올리브오일을 붓는다.
3. 크러쉬드 레드페퍼 1/2T를 뿌려준다.
4. 뚜껑을 덮지 않고 전자레인지에 2분 정도 돌려준다.
(*토마토가 터질 수 있으니 주의해주세요~!)
(*구운 바게트빵에 크림치즈를 올려 함께 먹으면 맛있어요~!)06:10 토마토 소시지솥밥
■ 요리 재료
[기본 재료]
쌀 1컵, 육수 1컵, 깐마늘 10쪽, 독일식 소시지 2개, 브로콜리 1개, 올리브유 약간
(*소시지는 좋아하는 아무 종류나 써도 괜찮아요~ ^^)
[허니 토마토]
방울 토마토 20개, 올리브유 약간, 맛간장 2T, 설탕 2T, 꿀 약간
■ 만드는 법
[허니토마토]
1. 꼭지를 뗀 토마토는 칼집을 살짝 내서 끓는 물에 데쳐 껍질을 제거한다.
(*끓는 물에서 껍질이 살짝 벗겨질 때쯤 바로 건져내시면 돼요! 너무 오래 데치면 물러져요~)
2. 손질한 토마토는 달군 팬에 올리브유를 두르고 재빠르게 1분 이내로 볶는다.
3. 이어 맛간장, 설탕을 볼에 넣고 섞어준 뒤 2에 빠르게 넣고 볶아주다 꿀로 마무리하면 완성!
[토마토소시지솥밥]
[재료준비]
① 쌀을 2~3번 빠르게 씻어준 뒤 체에 밭쳐 30분간 방치하며 불린다.
② 끓는 물에 다시마 조각을 넣어 팔팔 끓으면 불을 끄고 다시마를 건져내 육수를 만들고, 카레가루 1T를 넣어 섞어준다.
③ 브로콜리는 깨끗이 씻어 손가락 한마디 크기로 썰어준다.
④ 마늘은 꼭지를 잘라 두껍게 편 썰고, 소시지는 페퍼로니처럼 얇게 송송 썰어준다.
⑤ 솥에 올리브유를 두르고 열이 오르도록 달궈준다.
1. 팬에 썰어둔 마늘과 소시지를 노릇하게 볶아 준비한다.
2. 솥이 달궈지면 불린 쌀과 카레육수를 섞어 센 불에 5분간 끓여준다.
3. 5분 뒤 볶은 마늘과 소시지를 담아 중약불에 15분 끓여준다.
4. 물이 졸아들면 허니토마토, 볶은 소시지, 마늘, 브로콜리를 올리고 불을 끄고 5분간 뜸 들여주면 완성!한국요리
KOREAN FOODS