- 이 주제에는 0개 답변, 1명 참여가 있으며 가 4월 전에 전에 마지막으로 업데이트했습니다.
-
[Jjajangmyeon]
– Main ingredients
Pork (samgyeopsal/100g), onion (1), zucchini (50g)
– Jjajang sauce ingredients
Stir-fried soybean paste (1T), chopped green onion (1t), chopped ginger (1t), chopped garlic (1t), cheongju (1T), soy sauce (1T), oyster sauce (1T), sugar (1t), water (¼ cup), starch water (3T), sesame oil (1t)
——————————————————————————————
1. Finely chop the onion (1), zucchini (50g) and slice the pork (samgyeopsal/100g).
2. Oil the wok and stir-fry the stir-fried soybean paste (1T) and pork.
3. Stir-fry the chopped green onion (1t), chopped ginger (1t), and chopped garlic (1t). 4. Stir-fry the cheongju (1T), soy sauce (1T), onion, and zucchini, then add oyster sauce (1T), sugar (1t) and stir-fry.
5. Add water (¼ cup), boil, then add starch water (3T) and mix.
6. Add sesame oil (1t) and mix.
[짜장면]
– 주재료
돼지고기(삼겹살/100g), 양파(1개), 애호박(50g)
– 짜장소스 재료
볶음 춘장(1T), 다진 대파(1t), 다진 생강(1t), 다진 마늘(1t), 청주(1T), 간장(1T), 굴소스(1T), 설탕(1t), 물(¼컵), 전분물(3T), 참기름(1t)
——————————————————————————————
1. 양파(1개), 애호박(50g) 잘게 썰고 돼지고기(삼겹살/100g) 채 썬다.
2. 웍에 기름 두른 뒤 볶음 춘장(1T), 돼지고기 볶는다.
3. 다진 대파(1t), 다진 생강(1t), 다진 마늘(1t) 넣어 볶는다.
4. 청주(1T), 간장(1T), 양파, 애호박 넣고 볶다가 굴소스(1T), 설탕(1t) 넣어 볶는다.
5. 물(¼컵) 넣고 끓이다가 전분물(3T) 넣어 섞는다.
6. 참기름(1t) 넣어 섞는다.한국요리
KOREAN FOODS