- 이 주제에는 0개 답변, 1명 참여가 있으며 가 4월 전에 전에 마지막으로 업데이트했습니다.
-
▶ Ingredients
90 sesame leaves
1 red pepper
2 green peppers
2 tbsp soybean paste
1 tbsp minced garlic
1 tbsp red pepper powder
1 tbsp olive oil
1 tbsp green onion
1 tbsp corn syrup
1 cup water
⁕ tbsp = tablespoon (Tbsp/measuring spoon)▶ Cooking instructions
1. Wash the sesame leaves cleanly, shake off the moisture, and cut off the stems.
2. Chop the red pepper and green pepper into bite-size pieces.
3. Make the seasoning by adding soybean paste, minced garlic, red pepper powder, olive oil, green onion, corn syrup, red pepper, green pepper, and water.
4. Lay the sesame leaves in layers of 3-4 and repeat the process of adding the seasoning.
5. When the seasoning underneath boils, close the lid and boil on medium heat for 5 minutes. 6. Boil for 1 minute while adding seasoning.#SteamedPerillaLeaves #HowToMakeSteamedPerillaLeavesDelicious #shorts
SteamedPerillaLeaves, HowToMakeSteamedPerillaLeavesDelicious,SteamedPerillaLeavesRecipes,SteamedPerillaLeavesSideDishes,SteamedPerillaLeavesDelicious,SteamedPerillaLeavesRecipes,SteamedPerillaLeavesPickledPerillaLeaves,SteamedPerillaLeavesPickledPerillaLeaves
▶ 재료
깻잎 90장
홍고추 1개
청양고추 2개
된장 2 큰술
다진 마늘 1 큰술
고춧가루 1 큰술
올리브유 1 큰술
연두 1 큰술
물엿 1 큰술
물 1컵
⁕ 큰술=테이블스푼(Tbsp/계량스푼)▶ 조리 순서
1. 깻잎을 깨끗이 씻고 물기를 털어서 꼭지를 자릅니다.
2. 홍고추와 청양고추를 어슷썰기 합니다.
3. 된장, 다진 마늘, 고춧가루, 올리브유, 연두, 물엿, 홍고추, 청양고추, 물을 넣어 양념을 만듭니다.
4. 깻잎을 3~4장씩 겹쳐서 한켜 깔고 양념을 얹기를 반복합니다.
5. 밑의 양념이 끓어오르면 뚜껑을 닫고 중불에서 5분간 끓입니다.
6. 양념을 끼얹으면서 1분간 끓입니다.#깻잎찜 #깻잎조림맛있게만드는법 #shorts
깻잎요리, 깻잎찜 맛있게 만드는법, 깻잎요리 레시피, 깻잎 반찬 만들기, 깻잎장아찌, 반찬만들기, 반찬레시피, 밑반찬, 깻잎장아찌한국요리
KOREAN FOODS