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▶ Ingredients
400 g pumpkin
120 g clam meat
1 red pepper
A little green onion
1/2 cup water
1 tbsp minced garlic
1/2~1 tbsp shrimp paste
1 tbsp cooking oil
1 tbsp sesame seeds
1 tbsp sesame oil
⁕ tbsp = tablespoon (Tbsp/measuring spoon)▶ Cooking instructions
1. Wash the clam meat thoroughly and drain in a colander.
2. Chop the pumpkin, red pepper, and green onion.
3. When the water boils, add the clam meat, minced garlic, and shrimp paste and boil for 1 minute and 30 seconds.
4. Add the pumpkin, mix well, and add cooking oil.
5. Close the lid and cook for 5 minutes.
6. Add the green onion, red pepper, and sesame seeds. 7. Turn off the heat and add sesame oil.#Stir-fried pumpkin #Pumpkin dish #shorts
▶ 재료
호박 400 g
깐바지락살 120 g
홍고추 1개
대파 조금
물 1/2컵
다진 마늘 1 큰술
새우젓 1/2~1 큰술
식용유 1 큰술
통깨 1 큰술
참기름 1 큰술
⁕ 큰술=테이블스푼(Tbsp/계량스푼)▶ 조리 순서
1. 바지락살을 잘 씻어서 체에 받쳐 물기를 뺍니다.
2. 호박, 홍고추, 대파를 썹니다.
3. 물이끓으면 바지락살, 다진 마늘, 새우젓을 넣고 1분 30초간 끓입니다.
4. 호박을 넣고 잘 섞은 후 식용유를 넣습니다.
5. 뚜껑을 닫아서 5분간 익힙니다.
6. 대파, 홍고추, 통깨를 넣습니다.
7. 불을 끄고 참기름을 넣습니다.#호박볶음 #호박요리 #shorts
한국요리
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